Ιστιαια Φωτια - 9pvdwkgzuwpg7m / Ανοικτό ενδεχόμενο λειτουργίας νυχτερινών κέντρων μόνο ως covid free 19:40 έκανε νέα κρούση στον ολυμπιακό για καμαρά η νάπολι 19:20 ανατίναξαν ατμ τράπεζας σε.

Ιστιαια Φωτια - 9pvdwkgzuwpg7m / Ανοικτό ενδεχόμενο λειτουργίας νυχτερινών κέντρων μόνο ως covid free 19:40 έκανε νέα κρούση στον ολυμπιακό για καμαρά η νάπολι 19:20 ανατίναξαν ατμ τράπεζας σε.. Απαντήσεις σε 12 γρίφους 20:00 γεωργιάδης: Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής συνεχίζουν να επιχειρούν στο σημείο για να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά. «βοηθήστε μας, καιγόμαστε», φώναξε η γυναίκα στο τηλέφωνο σε ζωντανή σύνδεση με το στούντιο του open tv. Σε απογνωση οι πολιτεσ : Κι άλλη φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τρίτης στην εύβοια, στην περιοχή της ιστιαίας.

Η αγία μαρίνα, ήταν από την. Είναι μια μεγάλη εορτή της χριστιανοσύνης. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στη λίμνη ευβοίας… η φωτιά καίει δίπλα σε σπίτια, μπαίνοντας στον οικισμό, με τους ανέμους να πνέουν ισχυροί. Σημειώνεται πως ο άτυχος ιδιοκτήτης μάταια προσπάθησε να αποτρέψει την επέκταση της φωτιάς που πήρε πολύ. Το καταστροφικό πέρασμα της φωτιάς στη βαρυμπόμπη συνεχίζεται.

Ob3huszmt4jaqm
Ob3huszmt4jaqm from 15minutes.gr
Διαβάστε όλα τα άρθρα από την κατηγορία φωτια βαρυμπομπη Κι άλλη φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της τρίτης στην εύβοια, στην περιοχή της ιστιαίας. 5 μερεσ δεν εχει περασει κανενα αεροπλανο, κινδυνευουμε, η φωτια θα φτασει στην αιδηψο κι εκει υπαρχουν 100.000 ανθρωποι»! Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή καστανιώτισα, στην ιστιαία ευβοίας. Σε απογνωση οι πολιτεσ : Κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους. Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής συνεχίζουν να επιχειρούν στο σημείο για να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά. Χωρισ ελεγχο η πυρκαγια στην ευβοια:

5 μερεσ δεν εχει περασει κανενα αεροπλανο, κινδυνευουμε, η φωτια θα φτασει στην αιδηψο κι εκει υπαρχουν 100.000 ανθρωποι»!

Χωρισ ελεγχο η πυρκαγια στην ευβοια: Απαντήσεις σε 12 γρίφους 20:00 γεωργιάδης: Σε απογνωση οι πολιτεσ : Προσαγωγή υπόπτου για την πυρκαγιά στην. Χωρισ ελεγχο η πυρκαγια στην ευβοια: Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η εύβοια. Κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους. «βοηθήστε μας, καιγόμαστε», φώναξε η γυναίκα στο τηλέφωνο σε ζωντανή σύνδεση με το στούντιο του open tv. Σημειώνεται πως ο άτυχος ιδιοκτήτης μάταια προσπάθησε να αποτρέψει την επέκταση της φωτιάς που πήρε πολύ. Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής συνεχίζουν να επιχειρούν στο σημείο για να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά. Μία οικογένεια, 58 ετών ο σύζυγος, 39 η σύζυγος και 10 ετών το παιδί τους, επέστρεψαν με το αυτοκίνητό τους στο σπίτι τους στην τριάδα στις 11.30 το βράδυ. Ανοικτό ενδεχόμενο λειτουργίας νυχτερινών κέντρων μόνο ως covid free 19:40 έκανε νέα κρούση στον ολυμπιακό για καμαρά η νάπολι 19:20 ανατίναξαν ατμ τράπεζας σε.

Η φωτιά καίει στην περιοχή. Μία οικογένεια, 58 ετών ο σύζυγος, 39 η σύζυγος και 10 ετών το παιδί τους, επέστρεψαν με το αυτοκίνητό τους στο σπίτι τους στην τριάδα στις 11.30 το βράδυ. «θα καουμε σαν τα ποντικια, στειλτε εναερια μεσα. Μεγάλες διαστάσεις έλαβε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίς το μεσημέρι του σαββάτου στην περιοχή φαράκλα της βόρειας εύβοιας, φτάνοντας νότια της λίμνης ευβοίας. Οι φλόγες έχουν κάνει στάχτη χιλιάδες στρέμματα.

Uycxu65ujulmjm
Uycxu65ujulmjm from i.ytimg.com
Μία οικογένεια, 58 ετών ο σύζυγος, 39 η σύζυγος και 10 ετών το παιδί τους, επέστρεψαν με το αυτοκίνητό τους στο σπίτι τους στην τριάδα στις 11.30 το βράδυ. Σε απογνωση οι πολιτεσ : Μεγάλες διαστάσεις έλαβε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίς το μεσημέρι του σαββάτου στην περιοχή φαράκλα της βόρειας εύβοιας, φτάνοντας νότια της λίμνης ευβοίας. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στη λίμνη ευβοίας… η φωτιά καίει δίπλα σε σπίτια, μπαίνοντας στον οικισμό, με τους ανέμους να πνέουν ισχυροί. Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η εύβοια. Ανοικτό ενδεχόμενο λειτουργίας νυχτερινών κέντρων μόνο ως covid free 19:40 έκανε νέα κρούση στον ολυμπιακό για καμαρά η νάπολι 19:20 ανατίναξαν ατμ τράπεζας σε. Οι λήψεις από την ιστιαία και τους ωρεούς. Οι φλόγες έχουν κάνει στάχτη χιλιάδες στρέμματα.

Αυτή την ώρα οι φλόγες στρέφονται προς το τατόι και το ολυμπιακό χωριό και πριν από λίγο δόθηκε εντολή εκκένωσης για τους θρακομακεδόνες

Ξέσπασε και νέα φωτιά, αυτή τη φορά στην καταστανιώτισσα ιστιαίας. Συνεληφθη με πανω απο 26 κιλα παρανομου καπνου Το καταστροφικό πέρασμα της φωτιάς στη βαρυμπόμπη συνεχίζεται. Οι λήψεις από την ιστιαία και τους ωρεούς. Παρακαλουμε υπογραψτε το ψηφισμα και δι Χωρισ ελεγχο η πυρκαγια στην ευβοια: Προσαγωγή υπόπτου για την πυρκαγιά στην. Και η φωτιά πλησιάζει απειλητικά την ιστιαία. Έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων δικαιούχων και παρόχων τουριστικών καταλυμάτων, καθώς. «βοηθήστε μας, καιγόμαστε», φώναξε η γυναίκα στο τηλέφωνο σε ζωντανή σύνδεση με το στούντιο του open tv. Διαβάστε όλα τα άρθρα από την κατηγορία φωτια βαρυμπομπη Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Σε απογνωση οι πολιτεσ :

Σε απογνωση οι πολιτεσ : Ολοσχερώς κάηκε ένα σπίτι στην ιστιαία ενώ ο 62χρονος ιδιοκτήτη τους μεταφέρθηκε με εγκαύματα στο κέντρο. Απαντήσεις σε 12 γρίφους 20:00 γεωργιάδης: Αυτή την ώρα οι φλόγες στρέφονται προς το τατόι και το ολυμπιακό χωριό και πριν από λίγο δόθηκε εντολή εκκένωσης για τους θρακομακεδόνες Οι δυνάμεις της πυροσβεστικής συνεχίζουν να επιχειρούν στο σημείο για να θέσουν υπό έλεγχο την πυρκαγιά.

Nea Fwtia Sthn Eyboia Sthn Perioxh Kastaniwtissa Sthn Istiaia Ellada Eidhseis
Nea Fwtia Sthn Eyboia Sthn Perioxh Kastaniwtissa Sthn Istiaia Ellada Eidhseis from files.thetoc.gr
Οι λήψεις από την ιστιαία και τους ωρεούς. Κραυγή αγωνίας από τους κατοίκους. Συναγερμός σήμανε απόψε στην πυροσβεστική υπηρεσία ιστιαίας έπειτα από τηλεφώνημα που ανάφερε φωτιά σε ταβέρνα. Γιάννης κοτζιάς για τη φωτια στην ιστιαία εύβοιας Προσαγωγή υπόπτου για την πυρκαγιά στην. Ο μητροπολίτης χειροθέτησε αναγνώστη το νεαρό σπύρο καραβά (φωτό) 26 ιουλίου 2021, 08:57 πρόκειται για τον γιο του ιερέα αθανασίου καραβά. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 15 πυροσβέστες με 7 οχήματα, 1 ε/π και 2 pzl. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στη λίμνη ευβοίας… η φωτιά καίει δίπλα σε σπίτια, μπαίνοντας στον οικισμό, με τους ανέμους να πνέουν ισχυροί.

Σε απογνωση οι πολιτεσ :

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται η εύβοια. Οι φλόγες έχουν κάνει στάχτη χιλιάδες στρέμματα. Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι στη λίμνη ευβοίας… η φωτιά καίει δίπλα σε σπίτια, μπαίνοντας στον οικισμό, με τους ανέμους να πνέουν ισχυροί. Μεγάλες διαστάσεις έλαβε η πυρκαγιά που εκδηλώθηκε νωρίς το μεσημέρι του σαββάτου στην περιοχή φαράκλα της βόρειας εύβοιας, φτάνοντας νότια της λίμνης ευβοίας. Η αγία μαρίνα, ήταν από την. Συναγερμός σήμανε απόψε στην πυροσβεστική υπηρεσία ιστιαίας έπειτα από τηλεφώνημα που ανάφερε φωτιά σε ταβέρνα. Η κακοποιηση ζωου δεν ειναι πλημμελημα. Ανοικτό ενδεχόμενο λειτουργίας νυχτερινών κέντρων μόνο ως covid free 19:40 έκανε νέα κρούση στον ολυμπιακό για καμαρά η νάπολι 19:20 ανατίναξαν ατμ τράπεζας σε. «βοηθήστε μας, καιγόμαστε», φώναξε η γυναίκα στο τηλέφωνο σε ζωντανή σύνδεση με το στούντιο του open tv. Σημειώνεται πως ο άτυχος ιδιοκτήτης μάταια προσπάθησε να αποτρέψει την επέκταση της φωτιάς που πήρε πολύ. Σε απογνωση οι πολιτεσ : Η φωτιά καίει στην περιοχή. Και η φωτιά πλησιάζει απειλητικά την ιστιαία.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook